Δελτίο Τύπου για την ΄΄Ημερίδα ενημέρωσης για την μετεγκατάσταση των Διαμεταφορικών εταιριών από τον Ελαιώνα στην Φυλή΄΄

(Αριθμ. Πρ. 539/20.7.2024)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ”Ημερίδα ενημέρωσης για την Μετεγκατάσταση των Διαμεταφορικών εταιρειών από τον Ελαιώνα στην Φυλή” την οποία διοργάνωσε η ΠΕΕΔ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 στο Ξενοδοχείο Athens Marriott (πρώην Χανδρής).

Παρευρέθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ ο Διευθύνων Σύμβουλος  κ. Δημήτριος Πολίτης, ο Project Manager του έργου κ. Γεώργιος Δαββέτας ,ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Στέλιος Φωτόπουλος, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ανάπτυξης Εφοδιαστικής του Υπουργείου Ανάπτυξης κα Αλεξάνδρα Νάσσου, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, η Γενική Διευθύντρια της ΟΦΑΕ & Αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εμπορευματικών Μεταφορών & Logistics της IRU κα Ηρώ Δουμάνη, ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS κ. Κώστας Παπαγεωργίου.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί Διαμεταφορείς ,(μέλη και μη μέλη της ΠΕΕΔ)

Η αναλυτική  ενημέρωση για την μετεγκατάσταση έγινε από τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο  του ΤΑΙΠΕΔ κ. Δημήτριο Πολίτη και ειδικότερα από τον Project Manager του έργου κ. Γεώργιο Δαββέτα, κατά την διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν  αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το έργο της μετεγκατάστασης καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου . Στην συνέχεια απαντήθηκαν διεξοδικά ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκόμενων.